Res. Groenstraet

3720 KORTESSEM

Types: Appartement (14)
Prijzen: Van € 239.625 tot € 285.700
Aantal slaapkamers: Van 2 tot 3
Bewoonbare opp.: Van 105 tot 128 m²

Penthouse-appartementen met daktuinen aan de poort naar Hasselt

Met trots stellen we jullie Residentie GROENSTRAET voor. Deze nieuwbouw-residentie zal gebouwd worden langs de verbindingsweg Kortessem-Hasselt, aan de toegangspoort naar Hasselt. Met de wagen bereik je het centrum van Hasselt op 5 minuten. Ook de oprit naar de E313 doet zich op slechts enkele minuten voor. Het architecturaal concept is uniek in die zin dat er 14 penthouse-appartementen gerealiseerd worden met dak-tuinen/terrassen. Je waant je midden een groene oase. Bovenop de gelijkvloerse handelsruimte zal er een wandelweg gerealiseerd worden dewelke geflankeerd zal worden door bomen en planten. Langs deze weg worden de appartementen aan weerskanten opgebouwd. We onderscheiden twee types van appartementen: - type 1: 2 slaapkamer appartement op één niveau. - type 2: 3 slaapkamer appartement op twee niveau's. Ieder appartement beschikt over een ruim terras (15m² tot 25m²) dat omgeven zal worden door groenaanleg. Je kan hier optimaal genieten van de zon. De privacy en zuidelijke oriëntatie staan hier garant voor. Ieder appartement heeft immers een zuidelijk georiënteerd terras. Binnen het gebouw is er een lift aanwezig waardoor je vanuit het niveau van de ondergrondse parking de appartementen kan bereiken. Je wagen plaats je immers in één van de ruime garages. Naar binnen-afwerking toe beschik je over de vrijheid om je eigen accenten te leggen. Vloeren, keuken, badkamer, etc kies je zelf bij één van onze kwalitatieve leveranciers. Wil je graag meer weten? Neem contact op 012 26 22 05 en we maken graag tijd voor je vrij. Zulk specifiek project wordt immers best op ons kantoor besproken met de maquette, grondplannen, lastenboek enz... bij de hand.

Met trots stellen we jullie Residentie GROENSTRAET voor.

 

Deze nieuwbouw-residentie zal gebouwd worden langs de verbindingsweg Kortessem-Hasselt, aan de toegangspoort naar Hasselt.

Met de wagen bereik je het centrum van Hasselt op 5 minuten. Ook de oprit naar de E313 doet zich op slechts enkele minuten voor.

Het architecturaal concept is uniek in die zin dat er 14 penthouse-appartementen gerealiseerd worden met dak-tuinen/terrassen.

Je waant je midden een groene oase.

Bovenop de gelijkvloerse handelsruimte zal er een wandelweg gerealiseerd worden dewelke geflankeerd zal worden door bomen en planten.

Langs deze weg worden de appartementen  aan weerskanten opgebouwd.

 

Groenstraat wordt een geweldige plek om te vertoeven. Weelderige beplantingen worden afgewisseld met strakke organische massieven die ook zorgen voor de nodige privacy.

Prachtig bloeiende struiken brengen intimiteit in de straat, karaktervolle boompjes zorgen voor schaduw op warme dagen.

Enkele zithoekjes en een petanquebaan bieden de mogelijkheid om te ontspannen in deze mooie omgeving. Ook in de winter blijft de tuin door zijn vele wintergroene elementen aantrekkelijk ogen.

Alle terrassen zijn optimaal georiënteerd en omgeven door een gemeenschappelijke plantenbak met fraaie planten. De meeste appartementen hebben zelfs de mogelijkheid om vrij te tuinieren in daarvoor voorziene plantvakken.

 

 We onderscheiden twee types van appartementen:

 

- type 1: 2 slaapkamer appartement op één niveau.

- type 2: 3 slaapkamer appartement op twee niveau's.

 

Ieder appartement beschikt over een ruim terras (15m² tot 25m²) dat omgeven zal worden door groenaanleg. Je kan hier optimaal genieten van de zon.

De privacy en zuidelijke oriëntatie staan hier garant voor. Ieder appartement heeft immers een zuidelijk georiënteerd terras.

Binnen het gebouw is er een lift aanwezig waardoor je vanuit het niveau van de ondergrondse parking de appartementen kan bereiken. Je wagen plaats je immers in één van de ruime garages.

Naar binnen-afwerking toe beschik je over de vrijheid om je eigen accenten te leggen. Vloeren, keuken, badkamer, etc kies je zelf bij één van onze kwalitatieve leveranciers.

 

Wil je graag meer weten? Neem contact op 012 26 22 05 en we maken graag tijd voor je vrij.

Zulk specifiek project wordt immers best op ons kantoor besproken met de maquette, grondplannen, lastenboek enz...  bij de hand.

Geen documenten