U hebt in de loop der jaren één of meerdere eigendommen verworven die u nu wenst te verhuren? 

Dan helpen wij u daarbij!

Correcte prijsbepaling

Voor een vlotte verhuring is het enorm belangrijk dat de huurprijs steeds naar marktconforme waarde wordt vastgelegd. Ons kantoor maakt gebruik van een jarenlange ervaring binnen de regio voor een correcte prijszetting waar huurder en verhuurder zich beide goed bij voelen.

Publicatie:

Door het gevarieerde aanbod van publiciteit bereiken wij een zeer ruime groep van kandidaat-huurders. Wij schakelen een doordachte mix aan comunicatiemiddelen in om zo uw eigendom zoveel mogelijk in de kijker van kandidaat-huurders. Dagelijks vullen wij onze database van kandidaat-huurders aan teneinde elk eigendom zo goed mogelijk te laten 'matchen' met de criteria van onze kandidaten.

  • Fotoreportage van de gehele woning
  • Plaatsen van opvallende affiche of paneel aan uw eigendom (indien gewenst)
  • Etalagepresentatie 
  • Publiciteit op onze eigen website met foto's en uitgebreide omschrijving
  • Elk pand krijgt een eigen Facebookpost op onze pagina
  • Publiciteit met foto's en uitgebreide omschrijving op verschillende immosites: immoweb.be - immovlan.be - immovast.be- zimmo.be - 2dehands.be - immoproxio.be - immozo.be - eigen Facebook pagina - hetimmohuis.be

 

Plaatsbeschrijvingen:

Voor de plaatsbeschrijvingen roepen wij steeds de professionele hulp in van een onafhankelijk expert. Dit zal ervoor zorgen dat er op het einde van de rit geen discussie mogelijk is over de eventuele schade.

 

Extra ondersteuningen:

Wij bieden de verhuurder de mogelijkheid om vrijblijvend te kiezen tussen een huurgarantieverzekering of een rechtsbijstandsverzekering.

 

Huurder en verhuurder op dezelfde golflengte:

Tijdens de bezoeken aan uw eigendom worden potentiële huurders steeds vergezeld door onze makelaar. Bovendien worden alle kandidaten zorgvuldig geselecteerd. Zo kunnen we nog voor de start van het huurcontract reeds tal van problemen van de baan schuiven.

 

Uw dossier in goede handen:

Van het opstellen van het huurcontract tot het opvolgen van registratie, huurwaarborg, de verzekeringspapieren en de plaatsbeschrijving... Het Immohuis staat in voor een perfecte opvolging van alle papierwerk. Een belangrijke taak waar u zichzelf niet langer druk in hoeft te maken. Uw dossier is bij ons in goede handen.