Hoe gaan we te werk?

Allesomvattende begeleiding:

Na een kennismakend gesprek, adviseren we je omtrent de waarde van de woning. Gezien onze doorgedreven marktkennis kunnen we je exact informeren omtrent het bepalen van de vraagprijs. Eens deze vastgelegd is, kunnen we van start gaan met de dossiersamenstelling. Hier komt heel wat bij kijken, maar geen zorgen! Wij nemen dit op ons. Wij vragen de volgende attesten op: energieprestatiecertificaat (EPC), bodemattest, keuring elektrische installatie, stedenbouwkundige informatie, watertoets, eigendomstitel etc... Een volledig dossier is de basis van een waterdichte overeenkomst.

Juridische en financiële kennis

Ons team bestaat uit mensen met ervaring. Ofwel beschikken ze over een BIV-beroepserkenning, ofwel hebben ze jarenlange ervaring in de sector. Hier geniet jij mee van als klant. Het Immohuis zorgt ervoor dat je transactie op juridisch en financieel vlak waterdicht is. 

Unieke marketingmix

Je krijgt vaak één keer de kans om een goede indruk te maken. Dit is bij de verkoop van je woning niet anders. Samen zorgen we ervoor dat je woning er op zijn best uitziet. Een fotoreportage met luchtfotografie zit vervat in ons basispakket. Ter plaatse zorgen wij voor een groot, duidelijk verkoopbord. Online zorgen we voor een maximale visibiliteit. Advertenties op Zimmo en Immoweb vormen hierbij de basis. De modernste toepassingen van advertenties via sociale media zijn standaard voorzien.

Advies op maat

Je neemt de beslissing om je woning te verkopen. Meteen rijzen er diverse vragen. Vragen die voor iedereen anders kunnen zijn. Denk hierbij maar aan: 'Wanneer zet ik mijn woning het best te koop?' 'Kan ik na de akte nog in mijn woning blijven?' 'Wie betaalt welke kosten?' 'Heb ik een overbruggingskrediet nodig?' Wij staan je bij met raad en advies bij het nemen van deze belangrijke beslissingen.

Flexibiliteit en transparantie

Wij geven jouw vastgoedproject maximale kansen. We slagen erin om iedere aanvraag binnen de dag te beantwoorden. Dit verhoogt je kans op een vlotte, succesvolle verkoop. Klanten die vandaag contact nemen, moeten de woning op korte termijn kunnen bezoeken. Zo korten we de omlooptijd van onze woningen in.

Vastgoedpromotor of Projectontwikkelaar?

Binnen de sector is Het Immohuis inmiddels gekend als een creatieve speler bij de commercialisatie van nieuwbouwprojecten. De afgelopen jaren deden tal van promotoren een beroep op ons als lokaal aanspreekpunt bij de verkoop van hun project. Reputatie, ervaring met verkoop op plan en marketing zijn hierbij de sleutel tot succes.

Referenties

Enkele referenties zijn:

  • Gilen Real Estate (De Meers, Borgloon: 18 woningen)
  • Gands (Res. Graeth, Borgloon: 43 flats)
  • VBK Real Estate (Res. Groenpark, Kortessem: 23 flats)
  • JBK Projectbouw (Res. Graaf, Borgloon: 11 flats)
  • Durabrik (Verkaveling in Kortessem: 15 bouwgronden)
  • Gilen Real Estate (Hof v Sprolant, Borgloon: 18 woningen)
  • JBK Projectbouw (Res. Bloesempark, Borgloon: 34 flats)
  • Brody (Res. Siroop, Borgloon (fase 1): 48 flats)
  • VBK Real Estate (Res. Wellenshof, Wellen: 18 flats)
  • Gilen Real Estate (Overhof, Borgloon: start weldra)

Bent u overtuigd? Vraag dan hier
vrijblijvend uw gratis schatting aan!

Door dit formulier te verzenden verklaart u zich akkoord met ons privacy statement.
(*) verplichte velden