Residentie Wellenshof

100% Verkocht

3830 WELLEN

Types: Appartement (17)

Luxueus eigentijds wonen in Wellen!!!

Weergegeven prijzen zijn inclusief kelderberging en autostaanplaats! 6% btw indien voldaan aan de voorwaarden! Residentie Wellenshof omvat 17 luxueuse nieuwbouwappartementen in Wellen Deze nieuwbouwresidentie zal ingeplant worden op een terrein dat centraal gelegen is maar tevens omgeven is door het groen. Op wandelafstand tref je winkels, openbaar vervoer en recreatieve mogelijkheden aan. De ligging zorgt er tevens voor dat je meteen toegang hebt tot wandel en fiets-routes. Bij de realisatie van de plannen werd er veel aandacht besteed aan het creëren van een evenwichtig concept waar iedereen zijn voorkeur in kan terugvinden. De 17 appartementen zijn dan ook divers, zowel qua oppervlaktes als oriëntatie. De appartementen op de verdiepen beschikken over ruime terrassen daar waar de gelijkvloerse appartementen over een rustige privétuin. Ook naar binnenindeling kunnen we verschillende types onderscheiden. Er is keuze binnen tussen 1 of 2 slaapkamers. Ook de energiezuinigheid van de wooneenheden is een aandachtspunt binnen dit project. Met het accent op zuinigheid en hernieuwbare energie werd er gekozen voor een hoogrendementsketel op aardgas en een ventilatiesysteem D, ook wel balansventilatie genoemd. Dit systeem staat garant voor een optimaal leefklimaat door automatische aanvoer en afvoer van lucht. Warmteverlies is hierbij uitgesloten door het gebruik van van een warmtewisselaar. De gepubliceerde prijzen houden een volledig afgewerkt appartement in. Zonder te veel kopzorgen, worden alle werken voor u uitgevoerd. Eigen inbreng voor de keuze van een keuken, badkamer en vloeren, zorgt ervoor dat u snel uw droomappartement kan samenstellen. Om een optimaal wooncomfort te bekomen werden er ondergrondse staanplaatsen en kelderbergingen voorzien, alsook een fietsberging en een afvalberging. Voor verdere inlichtingen maken wij graag een afspraak zodat we samen de plannen en het lastenboek kunnen doornemen. Maak vrijblijvend een afspraak op 012 26 22 05

Weergegeven prijzen zijn inclusief kelderberging en autostaanplaats!

 

6% btw indien voldaan aan de voorwaarden!

 

Residentie Wellenshof omvat 17 luxueuse nieuwbouwappartementen in Wellen

 

Deze nieuwbouwresidentie zal ingeplant worden op een terrein dat centraal gelegen is maar tevens omgeven is door het groen.

Op wandelafstand tref je winkels, openbaar vervoer en recreatieve mogelijkheden aan. De ligging zorgt er  tevens voor dat je meteen toegang hebt tot wandel en fiets-routes.

Bij de realisatie van de plannen werd er veel aandacht besteed aan het creëren van een evenwichtig  concept waar iedereen zijn voorkeur in kan terugvinden. De 17 appartementen zijn dan ook divers, zowel qua oppervlaktes  als oriëntatie. De appartementen op de verdiepen beschikken over ruime terrassen daar waar de gelijkvloerse appartementen over een rustige privétuin.

Ook naar binnenindeling kunnen we verschillende types onderscheiden. Er is keuze binnen  tussen 1 of 2  slaapkamers.

Ook de energiezuinigheid van de wooneenheden is een aandachtspunt binnen dit project. Met het accent op zuinigheid en hernieuwbare energie werd er gekozen voor een hoogrendementsketel op aardgas en een ventilatiesysteem D,  ook wel balansventilatie genoemd. Dit systeem staat garant voor een optimaal leefklimaat door automatische aanvoer en afvoer van lucht. Warmteverlies is hierbij uitgesloten door het gebruik van van een warmtewisselaar.

 

 

De gepubliceerde prijzen houden een volledig afgewerkt appartement in. Zonder te veel kopzorgen, worden alle werken voor u uitgevoerd. Eigen inbreng voor de keuze van een keuken, badkamer en vloeren, zorgt ervoor dat u snel uw droomappartement kan samenstellen.

 

Om een optimaal wooncomfort te bekomen werden er ondergrondse staanplaatsen en kelderbergingen voorzien, alsook een fietsberging en een afvalberging.

 

Voor verdere inlichtingen maken wij graag een afspraak zodat we samen de plannen en het lastenboek kunnen doornemen. Maak vrijblijvend een afspraak op 012 26 22 05

 

 

Geen documenten