Residentie De Graaf

100% Verkocht

3840 BORGLOON

Types: Appartement (11)

Kleinschalig nieuwbouwproject met centrale ligging en hoogwaardige afwerking

Pal in het centrum realiseert de promotor JBK een kleinschalig, hoogkwalitatief woonproject. Deze locatie werd geselecteerd gezien de centrale ligging. Al hetgeen een mens nodig heeft doet zich op wandelafstand voor. Denken we maar aan winkels, openbaar vervoer, restaurants, cafeetjes, recreatieve mogelijkheden, etc... Het gebouw omvat 11 appartementen in 3 bouwlagen op een kelderniveau. Ieder appartement beschikt over een ondergrondse autostaanplaats en een kelderberging. De kelderbergingen zijn ruim bemeten (6 tot 13m²). Ieder appartement beschikt ook over een ruim terras met zuidelijke of zuidoostelijke oriëntatie. Betreffende de binneninrichting heb je de vrijheid in materiaalkeuze conform het lastenboek. Je bepaalt dus zelf de look van je appartement. De keuken, badkamer en tegels kies je zelf bij kwalitatieve leveranciers. De werken gaan van start in april en worden uitgevoerd in opdracht van De promotor JBK Projectbouw. Het gaat hier om een lokale bouwpromotor met veel ervaring en tal van referentiewerven binnen een straal van 20 km. Graag nodigen we U uit op kantoor om de plannen en het lastenboek door te nemen.

Pal in het centrum realiseert de promotor JBK een kleinschalig, hoogkwalitatief woonproject.

Deze locatie werd geselecteerd gezien de centrale ligging. Al hetgeen een mens nodig heeft doet zich op wandelafstand voor.

Denken we maar aan winkels, openbaar vervoer, restaurants, cafeetjes, recreatieve mogelijkheden, etc...

Het gebouw omvat 11 appartementen in 3 bouwlagen op een kelderniveau.

Ieder appartement beschikt over een ondergrondse autostaanplaats en een kelderberging. De kelderbergingen zijn ruim bemeten (6 tot 13m²).

Ieder appartement beschikt ook over een ruim terras met zuidelijke of zuidoostelijke oriëntatie.

Betreffende de binneninrichting heb je de vrijheid in materiaalkeuze conform het lastenboek. Je bepaalt dus zelf de look van je appartement.

De keuken, badkamer en tegels kies je zelf bij kwalitatieve leveranciers.

De werken gaan van start in april en worden uitgevoerd in opdracht van De promotor JBK Projectbouw.

Het gaat hier om een lokale bouwpromotor met veel ervaring en tal van referentiewerven binnen een straal van 20 km.

Graag nodigen we U uit op kantoor om de plannen en het lastenboek door te nemen.

 

Geen documenten