Morea

100% Verkocht

3840 BORGLOON

Types: Villa/Woning/Hoeve (13)

Eigentijds sfeervol wonen op een centrumlocatie

In het centrum van Borgloon realiseren we een rustig gelegen verkaveling bestaande uit 13 nieuwbouwwoningen. Je hebt er de keuze tussen woningen van het type open, halfopen en gesloten bebouwing. Het unieke van dit bouwproject bestaat erin dat één ieder zijn smaak kan vinden. Uitgesproken moderne bouwstijl wisselen we af met landelijke bouwstijl. Dit zorgt ervoor dat ieder zijn eigen unieke woning heeft en dat we tot een smaakvol geheel komen. De architecten hebben bij het ontwerp van de individuele woningen veel aandacht besteed aan het open karakter en ruimtegevoel van de woningen. Met de nadruk op een groene woonomgeving en voldoende privacy tussen de verschillende woningen. Elke woning heeft haar eigen unieke karakter. Bij landelijke woningen horen de juiste details, ook hier hebben wij aan gedacht. Denk bijvoorbeeld aan sierluiken, muurankers aan de gevels en nuances in de gevelsteen. Ook bij de moderne woningen geniet u van veel ruimte en daglicht, dankzij de strakke lijnen en uitgekiend minimalisme. U heeft de keuze om een woning te kiezen die het beste bij u past.

In het centrum van Borgloon realiseren we een rustig gelegen verkaveling bestaande uit 13 nieuwbouwwoningen. Je hebt er de keuze tussen woningen van het type open, halfopen en gesloten bebouwing. Het unieke van dit bouwproject bestaat erin dat n ieder zijn smaak kan vinden. Uitgesproken moderne bouwstijl wisselen we af met landelijke bouwstijl. Dit zorgt ervoor dat ieder zijn eigen unieke woning heeft en dat we tot een smaakvol geheel komen.

De architecten hebben bij het ontwerp van de individuele woningen veel aandacht besteed aan het open karakter en ruimtegevoel van de woningen. Met de nadruk op een groene woonomgeving en voldoende privacy tussen de verschillende woningen.
Elke woning heeft haar eigen unieke karakter. Bij landelijke woningen horen de juiste details, ook hier hebben wij aan gedacht. Denk bijvoorbeeld aan sierluiken, muurankers aan de gevels en nuances in de gevelsteen. Ook bij de moderne woningen geniet u van veel ruimte en daglicht, dankzij de strakke lijnen en uitgekiend minimalisme. U heeft de keuze om een woning te kiezen die het beste bij u past.

 

Geen documenten