Res. Klaetshof

3870 HEERS

Types: Villa/Woning/Hoeve (3) ; Appartement (4)
Prijzen: Van € 205.064 tot € 260.740
Aantal slaapkamers: Van 2 tot 4
Bewoonbare opp.: Van 95 tot 162 m²

Res. Klaetshof: Energiezuinige nieuwbouwwoningen en appartementen

Met trots stellen we jullie "Residentie Klaetshof" voor. Voor de snelle beslissers: Gratis gas-BBQ van Boretti!!! Het Klaetshof is een gemengd nieuwbouwproject bestaande uit 12 appartementen en 12 woningen. Deze nieuwbouwwoningen zullen gerealiseerd worden op een ruim terrein gelegen langsheen de verbindingsweg Heers-Sint-Truiden. In de onmiddellijke omgeving tref je er winkels en openbaar vervoer aan. De administratieve diensten en school zijn niet ver weg. Het terrein is langsheen de achterzijde zuidelijk georiënteerd en heeft vanuit deze zijde een prachtig ver gezicht. Op het terrein zelf is voldoende parkeergelegenheid voorzien zodat iedereen kort bij zijn woonst kan parkeren. De wooneenheden worden volledig afgewerkt aangeboden. De afwerking kan je naar je eigen smaak doorvoeren conform het lastenboek. De keukens worden standaard uitgevoerd met toestellen van Boretti!!! De woningen zijn allen van het type half-open bebouwing en beschikken over een mooi onderhoudsvriendelijk tuingedeelte. De percelen starten vanaf een oppervlakte van 215m² en gaan tot 378m². De woningen zijn ruim en genieten van veel daglicht. Je hebt er de keuze uit woningen met 3 of 4 slaapkamers. De bewoonbare oppervlakte varieert er van 147m² tot 162m². De woningen zijn ontworpen volgens een strak hedendaags concept met het accent op veel lichtinval, energiezuinigheid en een efficiënte indeling. De appartementen zijn verdeeld over twee gebouwen van elk 6 eenheden waardoor de kleinschaligheid enorm wordt bevorderd. De appartementen starten vanaf 72m² en gaan tot 121m². De gelijkvloerse appartementen zijn voorzien van ruime terrassen dewelke uitbreidbaar zijn met een tuintje. Op de bovenverdieping tref je penthouse-appartementen met ruime terrassen aan. Bij interesse maken we graag tijd vrij om de plannen en het lastenboek met je door te nemen. Contacteer ons voor een afspraak op 012 26 22 05 * De prijzen weergegeven in deze advertentie zijn minimum-prijzen Voor de plannen en de detailprijzen per eenheid kan je terecht op: https://www.hetimmohuis.be/nl/nieuwbouw?view=projectdetails&id=23

 

Met trots stellen we jullie "Residentie Klaetshof" voor.

 

Het Klaetshof is een gemengd nieuwbouwproject bestaande uit 12 appartementen en 12 woningen.

 

Deze nieuwbouwwoningen zullen gerealiseerd worden op een ruim terrein gelegen langsheen de verbindingsweg Heers-Sint-Truiden.

In de onmiddellijke omgeving tref je er winkels en openbaar vervoer aan. De administratieve diensten en school zijn niet ver weg.

Het terrein is langsheen de achterzijde zuidelijk georiënteerd en heeft vanuit deze zijde een prachtig ver gezicht.

 

Op het terrein zelf is voldoende parkeergelegenheid voorzien zodat iedereen kort bij zijn woonst kan parkeren.

 

De wooneenheden worden volledig afgewerkt aangeboden. De afwerking kan je naar je eigen smaak doorvoeren conform het lastenboek.

 

De woningen zijn allen van het type half-open bebouwing en beschikken over een mooi onderhoudsvriendelijk tuingedeelte.

De percelen starten vanaf een oppervlakte van 215m² en gaan tot 378m². De woningen zijn ruim en genieten van veel daglicht.

Je hebt er de keuze uit woningen met 3 of 4 slaapkamers. De bewoonbare oppervlakte varieert er van 147m² tot 162m².

De woningen zijn ontworpen volgens een strak hedendaags concept met het accent op veel lichtinval, energiezuinigheid en een efficiënte indeling.

 

 

De appartementen zijn verdeeld over twee gebouwen van elk 6 eenheden waardoor de kleinschaligheid enorm wordt bevorderd. De appartementen starten vanaf 72m² en gaan tot 121m².

De gelijkvloerse appartementen zijn voorzien van ruime terrassen dewelke uitbreidbaar zijn met een tuintje. Op de bovenverdieping tref je penthouse-appartementen met ruime terrassen aan.

 

Bij interesse maken we graag tijd vrij om de plannen en het lastenboek met je door te nemen. Contacteer ons voor een afspraak op 012 26 22 05

Geen documenten