De poort van Kortessem

100% Verkocht

3720 KORTESSEM

Types: Villa/Woning/Hoeve (5)
5 Moderne nieuwbouwwoningen die voldaan aan de BEN normen (bijna energie neutraal). Er zijn 4 woningen van het type halfopen bebouwing en 1 woning van het type open bebouwing. Deze nieuwbouwwoningen zullen gerealiseerd worden op bouwterrein van 5 are en 7 are. De tuinen hebben de ideale oriëntatie, nl zuidwest. De architect heeft bij het ontwerp veel aandacht besteed aan lichtinval en privacy. Voor de deur beschik je over parkeergelegenheid en ook de carport is standaard voorzien. Met het oog op energiezuinigheid werd er standaard gekozen voor een gecombineerde zonneboiler en zonnepanelen. De leefruimtes zijn ook voorzien van vloerverwarming. Het ganse bouwproces zal uitgevoerd en begeleid worden door een kwalitatieve lokale aannemer. Betreffende de binnen-afwerking zijn er ruime budgetten voorzien waarbij je bij kwalitatieve leveranciers je eigen accenten kan leggen (vloeren, badkamer, keuken). De vaste trap naar de zolder zorgt voor de mogelijkheid om een bijkomende slaapkamer, hobbyruimte of bergplaats te creëren. Bij verdere interesse lichten we graag de bouwplannen en het lastenboek toe op kantoor.

5 Moderne nieuwbouwwoningen die voldaan aan de BEN normen (bijna energie neutraal). Er zijn 4 woningen van het type halfopen bebouwing en 1 woning van het type open bebouwing.

 

Deze nieuwbouwwoningen zullen gerealiseerd worden op  bouwterrein van 5 are en 7 are. De tuinen hebben de ideale oriëntatie, nl zuidwest.

De architect heeft bij het ontwerp veel aandacht besteed aan lichtinval en privacy.

Voor de deur beschik je over parkeergelegenheid en ook de carport is standaard voorzien.

Met het oog op energiezuinigheid werd er standaard gekozen voor een gecombineerde zonneboiler en zonnepanelen. De leefruimtes zijn ook voorzien van vloerverwarming.

Het ganse bouwproces zal uitgevoerd en begeleid worden door een kwalitatieve lokale aannemer.

Betreffende de binnen-afwerking zijn er ruime budgetten voorzien waarbij je bij kwalitatieve leveranciers je eigen accenten kan leggen (vloeren, badkamer, keuken).

De vaste trap naar de zolder zorgt voor de mogelijkheid om een bijkomende slaapkamer, hobbyruimte of bergplaats te creëren.

 

Bij verdere interesse lichten we graag de bouwplannen en het lastenboek toe op kantoor.

 

Geen documenten