HOF VAN SPROLANT

100% Verkocht

3840 BORGLOON

Types: Villa/Woning/Hoeve (18)

18 energiezuinige nieuwbouw woningen in Pastorijstijl

Wil je landelijk wonen in een rustige omgeving en dat in een nieuwbouwwoning die zowel van buiten als van binnen een chique pastorijstijl uitademt? In ons nieuw project te BROEKOM gaat u vast en zeker uw gading vinden! Hier kunnen wij u zowel open als halfopen bebouwingen aanbieden met een woonoppervlakte van ca.150m² tot ca.180m² op een perceel van 2a tot 3a45ca. In elke woning kan u genieten van een ruime leefruimte met veel lichtinval en minstens 3 slaapkamers. Een aantal woningen hebben zelfs nog een royale zolderverdieping van ca. 40m² die bereikbaar is via een vaste trap. Elke woning is voorzien van een garage of carport zodat u in alle rust kan thuiskomen.

Wil je landelijk wonen in een rustige omgeving  en dat in een nieuwbouwwoning die zowel van buiten als van binnen een chique pastorijstijl uitademt?  

In ons nieuw project te BROEKOM gaat u vast en zeker uw gading vinden!

 

Hier kunnen wij u zowel open als halfopen bebouwingen aanbieden met een woonoppervlakte van ca.150m² tot ca.180m² op een perceel van 2a tot 3a45ca.

 

In elke woning kan u genieten van een ruime leefruimte met veel lichtinval en minstens 3 slaapkamers. Een aantal woningen hebben zelfs nog een royale zolderverdieping van ca. 40m² die bereikbaar is via een vaste trap.

 

Momenteel heeft u ook nog de mogelijkheid om de indeling en afwerking aan te passen aan uw persoonlijke wensen.

 

Elke woning is voorzien van een garage of carport zodat u in alle rust kan thuiskomen.

 

In dit mooie plaatje mag natuurlijk geen tuin ontbreken met voldoende privacy waarin u kan genieten van de buitenlucht.

 

Voor sfeervol wonen in een kwaliteitswoning te Broekom: neem contact op met ons 012/ 26 22 05

 

Geen documenten