Project Overhof

23% Verkocht

3840 BORGLOON

Types: Villa/Woning/Hoeve (13)
Prijzen: Van € 292.000 tot € 379.000
Aantal slaapkamers: 3
Bewoonbare opp.: Van 143 tot 190.75 m²

6 strakke woningen en 7 villa's in landelijke stijl, luxueus wonen midden in de natuur!

Groener kan het heus niet worden! Het project is omgeven door een boomgaard met honderden bomen en volledig omheind met een beschermde beukenhaag. Dit alles wordt doorgetrokken naar de privé-tuinen - tot 8 are groot - waar ze eveneens hagen, bomen en gevelbeplanting voorzien. Ze bouwen 7 villa's in landelijke stijl met gekaleide gevels en Pottelbergse dakpannen, die mooi aansluiten met de nog te restaureren hoeve. Voor de liefhebbers van moderne architectuur voorziet men ook 6 strakke kubuswoningen, opgetrokken in een baksteen van Vande Moortel, die op hun beurt voor een mooi contrast zorgen. Naar goede gewoonte verzorgt bouwpromotor Gilen zowel de volledige binnen- als buitenafwerking in samenspraak met de klant.
      1. 13 OPEN BEBOUWINGEN ACHTER GEKLASSEERDE VIERKANTSHOEVE
        1. PROJECT OVERHOF = LUXUEUS WONEN MIDDEN IN DE NATUUR

Groener kan het heus niet worden! 
Het project is omgeven door een boomgaard met honderden bomen en volledig omheind met een beschermde beukenhaag.
Dit alles wordt doorgetrokken naar de privé-tuinen - tot 8 are groot - waar ze eveneens hagen, bomen en gevelbeplanting voorzien.

Ze bouwen 7 rustieke villa's met gekaleide gevels en Pottelbergse dakpannen, die mooi aansluiten met de nog te restaureren hoeve.

Voor de liefhebbers van moderne architectuur voorziet men ook 6 strakke kubuswoningen, opgetrokken in een baksteen van Vande Moortel, die op hun beurt voor een mooi contrast zorgen.

Naar goede gewoonte verzorgt bouwpromotor Gilen zowel de volledige binnen- als buitenafwerking in samenspraak met de klant.

In een tweede fase restaureren ze ook de prachtige vierkantshoeve die het straatbeeld siert en waarachter deze nieuwbouwwoningen verscholen liggen.

Het project bevindt zich langs diverse plantages met meerdere veldwegen, die de startplaats vormen van talloze wandelingen en joggingsessies.
Bakker, school, dokter, apotheker en winkels liggen trouwens allemaal vlakbij. Maar het meest kostbare goed hoef je hier niet te shoppen: rust!

 

 

Geen documenten