Residentie Bloesempark Fase II

100% Verkocht

3840 BORGLOON

Types: Appartement (8)
Fase II RESIDENTIE BLOESEMPARK Gezien het succes van fase I mogen we jullie nu reeds fase II van Residentie Bloesempark voorstellen. Deze laatste fase omvat 8 luxe appartementen met terrassen en autostaanplaatsen. Alle ervaring van JBK PROJECTBOUW is in dit project toegepast om te komen tot een bijzondere woonbeleving: Wonen in een Parktuin van 1hectare groot ingericht rond de historische en beschermde parkbomen, gecombineerd met adembenemende vergezichten. Dit alles gecombineerd met de beste technieken zoals PV panelen voor de gemeenschap en 3 fase voeding om snelle laadstations voor elektrische wagens/fietsen mogelijk te maken via de privé bergruimten. De 2 natuurvijvers en het oude Herenhuis geven de historische charme!

Fase II RESIDENTIE BLOESEMPARK, een uniek woondomein gelegen in een park binnen het centrum van Borgloon, de echte parel van Haspengouw!!!

 

Gezien het succes van fase I mogen we jullie nu reeds fase II van Residentie Bloesempark voorstellen.

 

Dit bijzondere woondomein bevat 35 wooneenheden waarvan 3 eenheden opgericht worden in het beschermde Herenhuis en 32 nieuwbouweenheden verdeeld over 3 bouwvolumes.
Alle ervaring van JBK PROJECTBOUW is in dit project toegepast om te komen tot een bijzondere woonbeleving: Wonen in een Parktuin van 1hectare groot ingericht rond de historische en beschermde parkbomen, gecombineerd met de vergezichten over de broekomvallei tot in Luik.

De gebouwen werden rekening houdende met de oriëntatie ingeplant in het park. Zo beschikken quasi alle appartementen over een zuidelijk of westelijk georiënteerd terras. De 2 natuurvijvers en het oude Herenhuis geven de historische charme!
Dit alles gecombineerd met de beste technieken zoals PV panelen voor de gemeenschap en 3 fase voeding om snelle laadstations voor elektrische wagens/fietsen mogelijk te maken via de priv
é bergruimten.

Onder de gebouwen zijn er ondergrondse autostaanplaatsen en kelderbergingen voorzien.

Voor de binnenafwerking werd er gekozen voor kwalitatieve leveranciers. In hun toonzaal heb je de vrije keuze zodat je naar eigen smaak je appartement kan laten afwerken.

Er zijn appartementen met twee of drie slaapkamers beschikbaar. Alle appartementen beschikken over bijzonder veel lichtinval en zijn in vergelijking met andere projecten zeer ruim bemeten. De oppervlaktes variëren van 99m² tot 160m².

In de weergegeven prijs zit steeds een ondergrondse autostaanplaats en kelderberging inbegrepen.

Indien U interesse heeft in dit project nodigen we U graag uit voor een bezoek op de werf. U zal meteen overtuigd zijn van dit bijzondere woondomein. Contacteer ons 012 26 22 05 voor een afspraak.

 

 

 

 

Geen documenten