Residentie Bloesempoort

100% Verkocht

3840 BORGLOON

Types: Appartement (8)
Residentie Bloesempoort is gelegen in Hoepertingen, een deelgemeente van Borgloon. Gezien de ligging in het midden van de verbinding-weg Tongeren-Borgloon-Sint-Truiden beschikt het appartementsgebouw over een uitstekende bereikbaarheid. Dit is zonder twijfel de beste locatie in Hoepertingen om te wonen of om in te investeren. De centrale ligging tussen alle winkels zorgen er voor dat je op wandelafstand een bakker, slager, krantenwinkel, apotheek en weldra ook een Delhaize-filiaal vindt. Centraal gelegen tussen Sint-Truiden, Borgloon en Tongeren, Wellen en Heers ben je zo bij je (klein)kinderen, je werk, je vriend(in) of je vrienden. Het gebouw is niet te grootschalig opgevat. De residentie bestaat uit 8 appartementen: 3 appartementen op het gelijkvloers, 3 appartementen op de 1ste verdieping en 2 appartementen op de tweede verdieping. Per appartement kan er één autostaan-plaats bij aangekocht worden. Ook doet er zich achteraan een fietsberging voor en een container-berging. De ruime terrassen met bijzondere aandacht voor elkaars privacy geven je een prachtig en volledig zuid-gericht zicht op de haspengouwse velden. Niet alleen de omgeving is groen, de appartementen beschikken ook over zonnepanelen op het dak. Zo wordt er groene stroom opgewekt die de energiefactuur gevoelig zal doen dalen.

Residentie Bloesempoort is gelegen in Hoepertingen, een deelgemeente van Borgloon. Gezien de ligging in het midden van de verbinding-weg Tongeren-Borgloon-Sint-Truiden beschikt het appartementsgebouw over een uitstekende bereikbaarheid.

Dit is zonder twijfel de beste locatie in Hoepertingen om te wonen of om in te investeren. De centrale ligging tussen alle winkels zorgen er voor dat je op wandelafstand een bakker, slager, krantenwinkel, apotheek,… vindt.

Centraal gelegen tussen Sint-Truiden, Borgloon en Tongeren, Wellen en Heers ben je zo bij je (klein)kinderen, je werk, je vriend(in) of je vrienden.

Het gebouw is niet te grootschalig opgevat. De residentie bestaat uit 8 appartementen: 3 appartementen op het gelijkvloers, 3 appartementen op de 1ste verdieping en 2 appartementen op de tweede verdieping. Het gelijkvloers en het appartement op de 1ste verdieping aan de rechterzijde beschikken elk over een aparte ingang. De andere appartementen zijn toegankelijk via de gemeenschappelijke ingang centraal in het gebouw waar ook de lift voorzien is.

Er zijn 9 private parkeerplaatsen voorzien achter het wooncomplex inclusief een gesloten fietsenstalling en berging voor de afvalcontainers. Er is ook een individuele berging voorzien voor de appartementen op het eerste en tweede verdiep.

De ruime terrassen met bijzondere aandacht voor elkaars privacy geven je een prachtig en volledig zuidgericht zicht op de Haspengouwse velden.

Niet alleen de omgeving is groen, de appartementen beschikken ook over zonnepanelen op het dak. Zo wordt er groene stroom opgewekt die de energiefactuur gevoelig zal doen dalen.

Het geringe tot onbestaande aanbod aan appartementen in het grootste dorp van Borgloon maakt dit een unieke kans om hier te kunnen blijven wonen. Dit maakt het project ook een uitstekende investering mét rendement dat gemakkelijk te verhuren is.

De architecten kozen voor deze toplocatie een zeer hedendaags ontwerp met een sobere voorgevel aan de straatzijde met uitzondering van de inkomhal waar de grote glaspartijen als eye-catcher voor heel veel licht zorgen.

De combinatie van de witte gevel en het zwarte dak is een hedendaagse uitwerking van een klassieke Franse villa.

De meer uitgesproken achterzijde met de speelse verspringingen zorgt niet alleen voor een optimaal gebruik van de zuidzijde maar ook voor absolute geborgenheid.