Appartement te WELLEN (3830)

€ 259.170

Algemeen
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
Nutstraat 2, 3830 WELLEN
Bouwjaar
:
2018
Financiele informatie
Prijs
:
€ 259.170
Registratierechten
:
€ 3.800
Honorarium notaris incl btw
:
€ 2.970
Totale kosten
:
€ 20.665
Totale kostprijs
:
€ 279.835
kleine afwijkingen mogelijk
Omschrijving
!!!88% VERKOCHT!!! Res. Wellenshof: 17 luxueuse nieuwbouwappartementen in Wellen. !!!88%VERKOCHT!!!

NOG SLECHTS 2 APPARTEMENTEN TE KOOP

Deze nieuwbouwresidentie werd ingeplant  op een terrein dat centraal gelegen is maar tevens omgeven is door het groen.
Op wandelafstand tref je winkels, openbaar vervoer en recreatieve mogelijkheden aan. De ligging zorgt er tevens voor dat je meteen toegang hebt tot wandel en fiets-routes.
Bij de realisatie van de plannen werd er veel aandacht besteed aan het creëren van een evenwichtig concept waar iedereen zijn voorkeur in kan terugvinden.
De 17 appartementen zijn dan ook divers, zowel qua oppervlaktes als oriëntatie. De appartementen op de verdiepingen beschikken over ruime terrassen daar waar de gelijkvloerse appartementen beschikken over een rustige privétuin.
Ook naar binnen-indeling toe kunnen we verschillende types onderscheiden. Er is keuze binnen  tussen 1 of 2  slaapkamer-appartementen.
Ook de energiezuinigheid van de wooneenheden is een aandachtspunt binnen dit project. Met het accent op zuinigheid en hernieuwbare energie werd er gekozen voor een hoogrendementsketel op aardgas en een ventilatiesysteem D,  ook wel balansventilatie genoemd. Dit systeem staat garant voor een optimaal leefklimaat door automatische aanvoer en afvoer van lucht. Warmteverlies is hierbij uitgesloten door het gebruik van van een warmtewisselaar.


De gepubliceerde prijzen houden een volledig afgewerkt appartement in. Zonder te veel kopzorgen, worden alle werken voor u uitgevoerd. Eigen inbreng voor de keuze van een keuken, badkamer en vloeren, zorgt ervoor dat u snel uw droom-appartement kan samenstellen.

Om een optimaal wooncomfort te bekomen werden er ondergrondse staanplaatsen en kelderbergingen voorzien, alsook een fietsberging en een afvalberging.

De detail-gegevens per eenheid kan U nu reeds raadplegen via de volgende link: http://www.hetimmohuis.be/nl/nieuwbouw?view=projectdetails&id=17

Voor verdere inlichtingen maken wij graag een afspraak zodat we samen de plannen en het lastenboek kunnen doornemen. Maak vrijblijvend een afspraak op 012 26 22 05

EEN KORTING VAN +- 32 000 € WEGENS EEN VERLAAGD TARIEF VAN 6% BTW OP DE CONSTRUCTIEWAARDE, MITS VOLDAAN AAN DE VOORWAARDEN.
INFORMEER U IN ONS KANTOOR  VOOR DE EVENTUELE  HERBEREKENING
TEL 012 262205 - BVBA HET IMMOHUIS
 

Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Woongebied met landelijk karakter
Erfgoed
:
Nee
EPC
:
In aanvraag
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Aansluiting aardgas
:
Ja
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Lift
:
Ja
Keuken
:
Volledig ingebouwd
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
alu
Indeling
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat