Appartement te BORGLOON (3840)

€ 275.750

Algemeen
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
Graethempoort 21, 3840 BORGLOON
Bewoonbare opp.
:
101 m²
Bouwjaar
:
2020
Financiele informatie
Prijs
:
€ 275.750
Registratierechten
:
€ 3.607
Honorarium notaris incl btw
:
€ 2.981
Totale kosten
:
€ 56.921
Totale kostprijs
:
€ 332.671
kleine afwijkingen mogelijk
Omschrijving

Residentie Bloesempark, een uniek woondomein gelegen in een park binnen het centrum van Borgloon, de echte parel van Haspengouw!!!

Dit bijzondere woondomein bevat 35 wooneenheden waarvan 3 eenheden opgericht worden in het beschermde Herenhuis en 32 nieuwbouweenheden verdeeld over 3 bouwvolumes.
Alle ervaring van JBK PROJECTBOUW is in dit project toegepast om te komen tot een bijzondere woonbeleving: Wonen in een Parktuin van 1hectare groot ingericht rond de historische en beschermde parkbomen, gecombineerd met de vergezichten over de broekomvallei tot in Luik.

De gebouwen werden rekening houdende met de oriëntatie ingeplant in het park. Zo beschikken quasi alle appartementen over een zuidelijk of westelijk georiënteerd terras. De 2 natuurvijvers en het oude Herenhuis geven de historische charme!
Dit alles gecombineerd met de beste technieken zoals PV panelen voor de gemeenschap en 3 fase voeding om snelle laadstations voor elektrische wagens/fietsen mogelijk te maken via de priv
é bergruimten.

Onder de gebouwen zijn er ondergrondse autostaanplaatsen en kelderbergingen voorzien. Ieder appartement beschikt over een autostaanplaats en kelderberging. Deze zitten niet vervat in de weergegeven prijs.

Voor de binnenafwerking werd er gekozen voor kwalitatieve leveranciers. In hun toonzaal heb je de vrije keuze zodat je naar eigen smaak je appartement kan laten afwerken.

Dit  appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping. Het heeft een bewoonbare oppervlakte van 101m² en beschikt over 2 slaapkamers. Het terras heeft een westelijke oriëntatie. Je geniet er van de namiddag en avondzon.


Indien U interesse heeft in dit project nodigen we U graag uit voor een bezoek op de werf. U zal meteen overtuigd zijn van dit bijzondere woondomein. Contacteer ons 012 26 22 05 voor een afspraak.

  

Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Woongebied
Erfgoed
:
Monument
EPC
:
In aanvraag
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Aansluiting aardgas
:
Nee
Aansluiting waterleiding
:
Nee
Lift
:
Ja
Keuken
:
Alle comfort
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
alu
Indeling
Living
:
19 m²
Keuken
:
15 m²
Berging
:
4.5 m²
Nachthal
:
6 m²
Slaapkamer
:
12 m²
Slaapkamer
:
10 m²
badkamer
:
5 m²
Toilet
:
2 m²
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat