Een correcte, marktconforme schatting:
de basis van iedere verkoop en verhuur

Wat is je woning waard? Het is de belangrijkste vraag om tot een succesvolle vastgoedtransactie te komen. Op basis van onze marktkennis komen we tot een eerlijke, marktconforme schatting van je eigendom. Niet te laag, niet te hoog, maar correct, zodat we voldoende geïnteresseerden kunnen aanbrengen om binnen een redelijke termijn tot een gunstig resultaat te komen.

Een waardebepaling behelst meer dan louter het bepalen van de prijs. We onderzoeken de mogelijkheden van je eigendom en bepalen samen met jou de optimale strategie in functie van je persoonlijk verhaal.

Wil je graag de waarde van je woning kennen? Contacteer ons! We maken graag tijd vrij.

 

Vraag uw gratis schatting aan!

Waarom kiezen voor Het Immohuis?

  • Na een kennismakend gesprek adviseren je omtrent de waarde van de woning. Gezien onze doorgedreven marktkennis kunnen we je exact informeren omtrent het bepalen van de vraagprijs. Eens deze vastgelegd is kunnen we van start gaan met de dossiersamenstelling. Hier komt heel wat bij kijken. Maar geen zorgen, wij nemen dit op ons.
  • Ons team bestaat uit mensen met ervaring. Ofwel beschikken ze over een BIV-beroepserkenning ofwel hebben ze jarenlange ervaring in de sector.
  • Wij geven jouw vastgoedproject maximale kansen. We slagen erin om iedere aanvraag binnen de dag te beantwoorden. Klanten die vandaag contact nemen, moeten de woning op korte termijn kunnen bezoeken.
  • Je krijgt vaak één keer de kans om een goede indruk te maken. Samen zorgen we ervoor dat je woning er op zijn best uitziet. Een fotoreportage met luchtfotografie zit vervat in ons basispakket. Ter plaatse zorgen wij voor een groot duidelijk verkoopbord. Online zorgen we voor een maximale visibiliteit. Advertenties op Zimmo en immoweb vormen hierbij de basis. De modernste toepassingen van advertenties via sociale media zijn standaard voorzien.

Bent u overtuigd? Vraag dan hier
vrijblijvend uw gratis schatting aan!

Door dit formulier te verzenden verklaart u zich akkoord met ons privacy statement.
(*) verplichte velden